دوره 5، شماره 3 - ( 7-1400 )                   جلد 5 شماره 3 صفحات 44-40 | برگشت به فهرست نسخه ها

Download citation:
Send citation to:

parhiz J. A Case Report of an Infant with Proximal Tibia Mass. jcbr 2021; 5 (3) :40-44
URL: http://jcbr.goums.ac.ir/article-1-328-fa.html
پرهیز جبار. گزارش یک مورد نوزاد با توده پروگزیمال تیبیا. Journal of Clinical and Basic Research. 1400; 5 (3) :40-44

URL: http://jcbr.goums.ac.ir/article-1-328-fa.html

استادیار، فوق تخصص عفونی اطفال، مرکز تحقیقات سلامت کودکان و نوزادان، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان، ایران ، dr.parhiz2014@gmail.com
چکیده:   (1938 مشاهده)
چکیده
سابقه و هدف: توده های غضروفی مادرزادی می توانند موجب ایجاد درد و محدودیت در حرکات مفاصل شوند. این توده می تواند در تشخیص افتراقی استئومیلیت و سایر توده های خوش خیم غضروفی مثل استئوکندروم و کندروم قرار گیرد. تشخیص این توده زمانی اهمیت پیدا می کند که علائم بالینی، معاینه فیزیکی و یافته های آزمایشگاهی و رادیولوژی نتواند آن را از سایر تشخیص ها افتراق دهد.
گزارش مورد: در این گزارش پسر 51 روزه ای با تشخیص پاتولوژیک توده غضروفی در ناحیه پروگزیمال تیبیا معرفی میگردد.
نتیجه گیری: این مورد نشان می دهد که وجود توده غضروفی می تواند علائم استئومیلیت را تقلید کند ، و از آنجا که اقدامات درمانی در مورد استئومیلیت باید به سرعت انجام شود، تمایز بین توده های غضروف مادرزادی و استئومیلیت مهم است. علاوه بر این ، وجود غضروف در بیمار نشان داد که می تواند بر حرکات مفاصل بیمار تأثیر بگذارد و باعث ایجاد درد شود که نشان دهنده اهمیت نیاز به مداخله در این موارد است.
متن کامل [PDF 331 kb]   (764 دریافت)
نوع مقاله: گزارش مورد |

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

بازنشر اطلاعات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Journal of Clinical and Basic Research می باشد.